My Collage by Friendster!


Check out my new collage!


Get my collage or Create your own

Sapa Nak Duit RM22.80 Secara Percuma?

Saya macam tak percaya je… Mula-mula saya buat tak faham je dgn iklan website ni, tapi bile saya mula register, terus saya dapat komisyen $6.00 = RM22.80, jika anda jawab survey pulak, terus dpt lagi $4.00 = RM15.20. Total duit yg saya dah dapat nak tau berapa? Saya dah dapat $27.00 = RM102.60 dalam masa setengah jam… best giler… Cuba click je kat alamat yg saya bg, tak pun copy and paste, lepas tu register, free je tau.
Tapi sebelum tu kalau boleh register dulu PayPal. Kalau sesape tak tau mcmaner nak register PayPal, saya ada ebook PayPal, saya jual dgn harga 2.00 je. Tapi yg pasti sesapa yg dah ada PayPal, terus register ok.. Lepas dah kumpul USD75, terus kite dah boleh claims… Saya lagi sikit je nak dapat USD75, kalau tukar dgn wang kita ada dalam RM285.00, senang kan..

Jgn Lupa register kat website yg saya bg tu!… Rugi kalau tak cuba!
Click je dan register… Jgn lupa tau… Meh kita sama2 buat duit di AWSurvey!

http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=eViLyNa

Alahai Saga ku!

Alahai… Sedihnya.. Dah la aku tgh takde kete, bile apply loan reject pulak.. sbb pulak guarantor black list… Hubby aku punya nama dah hitam . Sian dia… Bukan dia pinta jd mcm ni… Ari tu blacklist sbb kete Savvy (bukan dia pakai pun) tp dah clear.. Skang loan pulak… padahal dia dah byr dah semua.. Salah sapa kalau bank tu tak penah bg statement… Camaner org nak self aware… Ingat kite ni takde keje lain ke nak ingat deadline bank je… So how?

Aku punyer gaji tak cukup kukuh utk membeli kereta so aku kene provide guarantor… eehhh… Kalau dah ekonomi cam bangang cam ni semua nye lah susah… Ni semua Amerika punya pasal… Bg loan byk2 kat org… tak kesah la org tu mampu ke ak.. bile reramai pakat tak bayar… hah baru la gosok dahi pakai berus sabut… Malaysia punya bank pun dah kelam kabut, semua loan bagai nak gile tapisnya…

Skang ni aku nak wat per? Beli kete second hand la jawabnya… yg bulan2 byr 200 hingga 300 je la… tak pun laki aku ckp beli je cash kekancil.. baru RM10K je kan? Tp aku minat Kenari… Walaupun dia mcm tu dia tetap kiut… huhuhu… MyVi cantik jugak, cuma bontot kiut sgt… hehehehe… Hari ni balik lambat sebab laki akak takde replacement staff kat kedai, Jimi (Bisnes partner) ada hal katanya, so aku kene la tunggu… Nak balik basuh kain, masak lg,… Nak layan si kenit yg baru ‘dapat kaki’ tu lagi… tp memang best layan dia… mlm ni nak amik video pastu nak post kat YouTube… leh wat duit skali… hehehehe

Aku ingat dah keje kat Proton ni leh la dpt beli kete dgn staff purchase takpa byk songeh tp nampak gayanya tak berjaya la… Tp nak wat camaner.. redha je la!

Buat Duit Melalui YouTube

Anda tahu bagaimana hendak menjana wang dgn YouTube? Saya dah tau.. Malah skarang saya tgh berusaha untuk mencapai jualan dan komisyen sehingga RM10,000 sebulan. Tak mustahilkan? 9/10 rezeki didunia ini adalah melalui perniagaan. Kenapa pula saya tak boleh menjana sedikit daripada peluang yg diberi itu..
Mahu bersama saya? Jom klik;

Tomorrow Fire Drill!!

Yu huuuu!!!.. Tomorrow Fire Drill Excercise will be held at my office.. It going to be chaos. There will be “fire” and “gas poisoning” situations… I will be representative warden for my department.. I need to ensure all my department staff evacuate when the alarm start. Last year during exercise i was pregnant and been declared as ‘OKU’ or we can call ‘DISABLE’… This year i will join with happy and thrill.

Wah.... Fire! Fire!

Wah.... Fire! Fire!

My department will be 10 staff who and i the only one woman in that department. Another women staff is on maternity leave.. So, how i need to do to get the boys out????

Might be you wanna buy something which is cheap and fast? I do!

Earn Upon Signing!

Wanna Have some money like me?

My Life My Maxis!!! Huhuhu

Boring….

Never been this boring, waiting my Hubby pick me up from Office. It’s already 6.45pm he still not here. My hubby have AutoSpa at Shah Alam and he is fully dedicated his life to it.

My baby just turn 1 years old. She is now a very cute kiddo. You can see her smiling and laughing everyday!

Cute ceature

Cute ceature

 

Yesterday i brought her to Soraya Clinic at Shah Alam. Took AMR injection. She’s not crying.. might be because of Dr Norhayati gave her Vitamin C in Orange flavour. My baby crazy bout it!..

On her age 10 months she was having a Chicken Pox. Poor her but still can smile and play around!

 

Poor my Baby.....

Poor my Baby.....

 

But now she is big girl already and she can follow any face mode we show to her…. I believe she is so smart…  i love her…. we love her

 

We are here!

We are here!

EmailTunai

Ingin tahu bagaimana hendak menjana sedikit demi sedikit duit dgn hanya bermodalkan RM10? Saya sudah mencubanya.. Dan saya mengajak anda menjana duit bersama-sama saya. Mungkin kita akan berjaya bersama. Ia sesuai bagi..

 

1.Yang pertama kali ingin mencari pendapatan melalui internet

2.Yang belum pernah mendapat sebarang pendapatan melalui internet

3.Yang ingin menjana pendapatan sampingan secara automatik

4. Pelajar2 yang ingin mencari duit poket utk membayar yuran mahupun duit printing assignment.

 

Anda boleh melihat bukti pembayaran di laman web ini

 

http://www.emailtunai.com/portal

 

Jika anda register dan membeli manual emailTunai, ia akan mengajar anda bagaimana hendak membuat wang walaupun sedikit-sedikit ia tetap menjana tanpa henti.

 

Bayangkan setiap kali prospek anda click email anda, anda akan diberi RM0.50 dan jika mereka membeli manual emailTunai, RM5.00 akan diberikan. Jika ada 2 org membeli manual ini, anda sudah dapat modal anda kembali. Cepatkan?

 

 Sila register secara percuma di emailTunai dan saya akan tunjukkan bagaimana ia berfungsi.

 

Sila ‘copy’ dan ‘paste’ laman web dibawah untuk kita Kaya Bersama…..

 

www://tinyurl.com/LeenaAhmad

www://petiturl.com/vf

 

atau anda boleh email pada saya dan saya akan membalas email anda dlm masa 24 jam

 

lienaahmad@hotmail.com

 

Newer entries » · « Older entries