Archive for Online Business

Our Glass Painting at Summit Flea Market!

Do you already decide what the best door gift to everyone on your wedding day? Which is memorable and adorable? We can make it for you! But guys…… Not only for wedding day, maybe you want to give something different on your birthday party, birthday present, Mother’s Day, Father’s Day, Easter Day, Christmas Day or Baby Shower Party? What is on your mind? Cupcakes? It is even better than that…. A Glass Painting with affordable price….

 

 

We have a various design, shape of glasses, mirror and CD box also can maa…..

 

Price? Let we do the talking…hehehe, actually pricing based on design and glasses.

 

Our price range is between RM2.50 until RM100++. You also can contribute some ideas to us by drop by at our blog. Leave us some comment, suggestion on how we can serve you better!

 

Happy Shopping! One Luv, Much Luv…. Leena & Yaya… Just two of us…

Or Visit Us at Summit Flea Market on 11th and 12th July 2009.

For more info please visit

http://enspiredevents.blogspot.com/ or http://evileenaa.blogspot.com/

Hope to see you there!!

 

One Luv, Much Luv : Leena and Yaya, The PainterG 2009

Advertisements

The PainterG-Officially Launched

Hi all, i would like to annouced that i officially launch my Glass Painting Collection using this blog. You can view all my painting and you can order either for Wedding Gift, Appreciation gift or even to Mom and Dad… please view all my collection or visit my blogspot at http://evileenaa.blogspot.com/

 

 

Sapa Nak Duit RM22.80 Secara Percuma?

Saya macam tak percaya je… Mula-mula saya buat tak faham je dgn iklan website ni, tapi bile saya mula register, terus saya dapat komisyen $6.00 = RM22.80, jika anda jawab survey pulak, terus dpt lagi $4.00 = RM15.20. Total duit yg saya dah dapat nak tau berapa? Saya dah dapat $27.00 = RM102.60 dalam masa setengah jam… best giler… Cuba click je kat alamat yg saya bg, tak pun copy and paste, lepas tu register, free je tau.
Tapi sebelum tu kalau boleh register dulu PayPal. Kalau sesape tak tau mcmaner nak register PayPal, saya ada ebook PayPal, saya jual dgn harga 2.00 je. Tapi yg pasti sesapa yg dah ada PayPal, terus register ok.. Lepas dah kumpul USD75, terus kite dah boleh claims… Saya lagi sikit je nak dapat USD75, kalau tukar dgn wang kita ada dalam RM285.00, senang kan..

Jgn Lupa register kat website yg saya bg tu!… Rugi kalau tak cuba!
Click je dan register… Jgn lupa tau… Meh kita sama2 buat duit di AWSurvey!

http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=eViLyNa

Buat Duit Melalui YouTube

Anda tahu bagaimana hendak menjana wang dgn YouTube? Saya dah tau.. Malah skarang saya tgh berusaha untuk mencapai jualan dan komisyen sehingga RM10,000 sebulan. Tak mustahilkan? 9/10 rezeki didunia ini adalah melalui perniagaan. Kenapa pula saya tak boleh menjana sedikit daripada peluang yg diberi itu..
Mahu bersama saya? Jom klik;

Might be you wanna buy something which is cheap and fast? I do!

Earn Upon Signing!

Wanna Have some money like me?

EmailTunai

Ingin tahu bagaimana hendak menjana sedikit demi sedikit duit dgn hanya bermodalkan RM10? Saya sudah mencubanya.. Dan saya mengajak anda menjana duit bersama-sama saya. Mungkin kita akan berjaya bersama. Ia sesuai bagi..

 

1.Yang pertama kali ingin mencari pendapatan melalui internet

2.Yang belum pernah mendapat sebarang pendapatan melalui internet

3.Yang ingin menjana pendapatan sampingan secara automatik

4. Pelajar2 yang ingin mencari duit poket utk membayar yuran mahupun duit printing assignment.

 

Anda boleh melihat bukti pembayaran di laman web ini

 

http://www.emailtunai.com/portal

 

Jika anda register dan membeli manual emailTunai, ia akan mengajar anda bagaimana hendak membuat wang walaupun sedikit-sedikit ia tetap menjana tanpa henti.

 

Bayangkan setiap kali prospek anda click email anda, anda akan diberi RM0.50 dan jika mereka membeli manual emailTunai, RM5.00 akan diberikan. Jika ada 2 org membeli manual ini, anda sudah dapat modal anda kembali. Cepatkan?

 

 Sila register secara percuma di emailTunai dan saya akan tunjukkan bagaimana ia berfungsi.

 

Sila ‘copy’ dan ‘paste’ laman web dibawah untuk kita Kaya Bersama…..

 

www://tinyurl.com/LeenaAhmad

www://petiturl.com/vf

 

atau anda boleh email pada saya dan saya akan membalas email anda dlm masa 24 jam

 

lienaahmad@hotmail.com