Sapa Nak Duit RM22.80 Secara Percuma?

Saya macam tak percaya je… Mula-mula saya buat tak faham je dgn iklan website ni, tapi bile saya mula register, terus saya dapat komisyen $6.00 = RM22.80, jika anda jawab survey pulak, terus dpt lagi $4.00 = RM15.20. Total duit yg saya dah dapat nak tau berapa? Saya dah dapat $27.00 = RM102.60 dalam masa setengah jam… best giler… Cuba click je kat alamat yg saya bg, tak pun copy and paste, lepas tu register, free je tau.
Tapi sebelum tu kalau boleh register dulu PayPal. Kalau sesape tak tau mcmaner nak register PayPal, saya ada ebook PayPal, saya jual dgn harga 2.00 je. Tapi yg pasti sesapa yg dah ada PayPal, terus register ok.. Lepas dah kumpul USD75, terus kite dah boleh claims… Saya lagi sikit je nak dapat USD75, kalau tukar dgn wang kita ada dalam RM285.00, senang kan..

Jgn Lupa register kat website yg saya bg tu!… Rugi kalau tak cuba!
Click je dan register… Jgn lupa tau… Meh kita sama2 buat duit di AWSurvey!

http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=eViLyNa

Advertisements

2 Comments »

  1. Hobosic Said:

    Interesting, I`ll quote it on my site later.
    Thank you

  2. musa ismail Said:

    Cuba try


{ RSS feed for comments on this post} · { TrackBack URI }

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: