Archive for April, 2009

Who is Susan Boyle?

When Susan Boyle, the unlikely Britain’s Got Talent contestant, stunned Simon Cowell and the rest of the world with her angelic voice, the incongruity of her appearance made her even more enormously captivating.

Before she launched into her rendition of “I Dreamed A Dream”, no one watching suspected that the gifts of a singing star were hidden inside the frumpy, frizzy-haired package of a 47 year-old spinster from northern Scotland. People in general, and talent scouts like Cowell, don’t expect in these sophisticated times to find talent of a world class variety so completely undiscovered and completely camouflaged. Most people with showbiz capabilities and aspirations today make it into the hands of an agent or manager long before hitting middle age. The inner beauty of Susan Boyle is the stuff of fairytales like Shrek, where a gorgeous princess called Fiona is trapped inside an ogre’s body.

Now of course in Fiona’s situation, when the cartoon character gets the opportunity to shed her ogreness forever, and “look” like a beautiful princess 24/7, she chooses to remain an ogre on the outside in order to be true to herself or something like that. The audience applauds her brave decision and she lives mostly happily-ever-after with her ogre husband, Shrek.

She is have a greatest voice ever!

She is have a greatest voice ever!

 

Follow Full story at:

http://www.huffingtonpost.com/bonnie-fuller/susan-boyle-deserves-to-b_b_191785.html

EXORA Lauched at KLCC-The Team

Aloo there… Fuh! Lega rasanya bile Exora dah launching, segala penat lelah Proton staff terubat bila tgk kereta MPV pertama Malaysia launch. Yang paling best ia dirasmikan oleh Perdana Menteri Malaysia yg paling glamour, Dato’ Seri Najib Tun Razak, dan yang paling manis ia juga dihadiri oleh Tun Dr Mahathir!! Love him so much!!! Aku kene bertugas malam tu, penat je Allah je la yg tahu… tapi memang worth it, coz, i dapat salam dengan Tun Dr Mahathir!!! Tangan dia lembut bangat!!!! Ingat nak salam dgn Puan Sri Siti Hasmah, tp dia dah tak larat dah, jalan pun kene pimpin tangan. Janji dapat tgk secara dekat!!
Thanks to Tun Mahathir, kerana dia Proton tak wujud dan kalau Proton tak wujud, aku pun tak keje kat Proton rasanya. Anyway.. event mlm tu mmg best giler… Ni ada a few picture about our Launch event!

 

My Collage by Friendster!


Check out my new collage!


Get my collage or Create your own

Sapa Nak Duit RM22.80 Secara Percuma?

Saya macam tak percaya je… Mula-mula saya buat tak faham je dgn iklan website ni, tapi bile saya mula register, terus saya dapat komisyen $6.00 = RM22.80, jika anda jawab survey pulak, terus dpt lagi $4.00 = RM15.20. Total duit yg saya dah dapat nak tau berapa? Saya dah dapat $27.00 = RM102.60 dalam masa setengah jam… best giler… Cuba click je kat alamat yg saya bg, tak pun copy and paste, lepas tu register, free je tau.
Tapi sebelum tu kalau boleh register dulu PayPal. Kalau sesape tak tau mcmaner nak register PayPal, saya ada ebook PayPal, saya jual dgn harga 2.00 je. Tapi yg pasti sesapa yg dah ada PayPal, terus register ok.. Lepas dah kumpul USD75, terus kite dah boleh claims… Saya lagi sikit je nak dapat USD75, kalau tukar dgn wang kita ada dalam RM285.00, senang kan..

Jgn Lupa register kat website yg saya bg tu!… Rugi kalau tak cuba!
Click je dan register… Jgn lupa tau… Meh kita sama2 buat duit di AWSurvey!

http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=eViLyNa