Archive for June, 2008

Why this happen to me!?

Aku cukup sedih, bengang dan marah dgn membe2 aku kat ofis smalam… Aku cukup pantang dgn orang sinis dan sarkastik.. sindir2 mcm dia ne perfect. Aku hampir2 antar surat resign 24 hours smalam.

I know that i’m not that perfect but then i have my own dignity and reason why i’m acting like that. Bayangkan kene sindir in front of my own boss and other team member sedangkan org yg sindir tiada kene mengena dgn dept aku pun. Marah tul la..

I am so damn mad samoai aku menangis, i never cry in office…never, and she make me cry.. i will not forgive her until i die.. swear to God!!┬áNow i request to be transfered to other dept. I will resign within 2 months as i will helping my hubby with his new AutoSpa shop in Shah Alam.

I hate my division so much and i will never bagi muka to them anymore… Never.

Dah la tu, kete lak masuk workshop dah dua hari. Takde sape2 nak buat..lagi aku nk marah. Arghhhh!!! Tension nye. Nasib baik my hubby and Qiesha make my life happy!.. Screw you *&$$#$.

LeenaAhmad

Advertisements